10 ani de activitate, 7 ani de tranzacționare

În noiembrie 2006, SIF Banat-Crișana a aniversat zece ani de la înființare și șapte ani de la cotarea la Bursa de Valori București.

Evenimentul aniversar a fost marcat la București prin deschiderea sedinței de tranzacționare a Bursei de Valori București din 1 noiembrie a  de către Ioan Cuzman, Președinte – Director General al SIF Banat – Crișana.

Auditoriului numeros format din reprezentanți ai instituțiilor pieței de capital și mediului de afaceri, colaboratori, media, i-a fost prezentat un istoric al celor zece ani de activitate ai SIF Banat-Crișana, urmat de o conferință de presă susținută de Ioan Cuzman – Președinte – Director General, Ion Stancu – membru în Consiliul de Administrație, Carmen Dumitrescu – Director General Adjunct – Dezvoltare și Gabriela Grigore – Director General Adjunct – Operațiuni.

A doua zi, aniversarea a fost celebrată și la Arad, printr-o conferință de presă urmată de o festivitate de decernare a diplomelor de merit salariaților care au împlinit zece ani de activitate în cadrul Societății.

A fost o onoare pentru SIF Banat-Crișana ca în această perioadă să fie sponsor al Olimpiadei Naționale a Studenților Economiști, recompensând cu premii totale de 7.500 de lei câștigătorii marilor premii din București, Oradea, Timișoara și Cluj-Napoca.