show

Contact

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul (UE) 2016/679 („GDPR”) privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date va fi aplicat de toate statele Uniunii Europene. SIF Banat-Crișana se angajează în continuare să protejeze și să respecte confidențialitatea datelor personale la care are acces sau pe care le prelucrează în cadrul activității pe care o desfășoară.

În vederea alinierii la noile prevederi legale, SIF Banat-Crișana și-a actualizat politicile privind protecția datelor cu caracter personal, pe care vă rugăm să le consultați accesând secțiunea Protecția datelor cu caracter personal de pe pagina noastră de internet. Acestea descriu în principal ce date cu caracter personal colectăm de la dumneavoastră, motivul pentru care le procesăm și drepturile dumneavoastră.

Vă rugăm să luați în considerare faptul că informațiile dumneavoastră personale pe care ni le transmiteți sunt folosite în conformitate cu Nota privind protecția datelor cu caracter personal, pe care o puteți citi aici. Dacă nu doriți să completați toate datele personale de identificare în formularul de mai jos, trebuie să utilizați canale alternative de comunicare cu reprezentanții SIF Banat-Crișana.

Dacă doriți să primiți comunicări din partea noastră, avem nevoie de acordul dumneavoastră privind prelucrarea datelor personale pe care ni le furnizați, iar răspunsul nostru va fi ulterior primirii consimțământului dumneavoastră. În acest scop, vă rugăm să completați și să semnați formularul de acord potrivit nevoilor dumneavoastră, pe care vă rugăm să îl comunicați către SIF Banat-Crișana la adresa de e-mail gdpr@sif1.ro sau prin poștă la adresa: SIF Banat-Crișana, Calea Victoriei nr. 35A, cod poștal 310158, Arad, județul Arad.

Formular de contact


* câmpuri obligatorii